Економске теме: уређивачки одбор

Петер Нијкамп, Врије Универзитет Амстердам, Холандија
Џон Ист, Осло Метрополитен Универзитет, Норвешка
Клаудија Хедвиг Јаму, Осло Метрополитен Универзитет, Норвешка
Јасон Папатанасиоу, Универзитет Македонија, Солун, Грчка
Симона Муратори, Полиедра, Политехника Милано, Италија
Ана Богдановић Универзитет Њукастл, Велика Британија
Јури А. Дорошенко, Белгород државни технолошки универзитет, Русија
Валентина Лукина, Економски факултет, Руска царинска академија, Москва, Русија
Елена Гајко, Смер за стране језике, Руска царинска академија, Москва, Русија
Диана Копева, Универзитет за националну и светску економију, Софиа, Бугарска
Пенка Горанова, Ценов Академија Економије, Свиштов, Бугарска
Александру Трифу, Универзитет „Петре Андреи“ - Јаши, Румунија
Иева Андорсоне, Рига технички универзитет, Латвиа
Предраг Трпески, Економски факултет, Скопје, Северна Македонјиа
Александар Трајков, Факултет за туризам и хотелијерство, Охрид, Северна Македонија
Ана Лалевић Филиповић, Економски факултет Подгорица, Црна Гора
Саша Дрезгић, Економски факултет, Универзитет у Ријеци, Хрватска
Јасмина Старц, Факултет за бизнис и менаџмент, Ново Место, Словенија
Бојан Сешел, Виша професионална школа Цеље, Словенија
Божидар Вељковић, Алма Матер Еуропеа ЕЦМ, Марибор, Словенија
Витомир Старчевић, Универзитет Источно Сарајево, Факултет за пословну економију Бјељина, БиХ
Павле Петровић, Српска академија науке и уметности, Србија
Владимир Никитовић, Иститут социолошких наука, Београд, Србија
Славица Манић, Економски факултет, Универзитет у Београду, Србија
Гаљина Огњанов, Економски факултет, Универзитет у Београду, Србија
Војислав Секерез, Економски факултет, Универзитет у Београду, Србија
Милена Јакшић, Економски факултет, Универзитет у Крагујевцу, Србија
Ненад Станишић, Економски факултет, Универзитет у Крагујевцу, Србија
Мирко Савић, Економски факултет у Суботици, Универзитет у Новом Саду, Србија
Немања Бербер, Економски факултет у Суботици, Универзитет у Новом Саду, Србија
Горан Стојановић, Факултет техничких наука, Универзитет у Новом Саду, Србија
Сретен Ћузовић, Економски факултет, Универзитет у Нишу, Србија
Бојан Крстић, Економски факултет, Универзитет у Нишу, Србија
Огњен Радовић, Економски факултет, Универзитет у Нишу, Србија
Марија Џунић, Економски факултет, Универзитет у Нишу, Србија